Cursus Positief Opvoeden voor gescheiden ouders

Geplaatst: woensdag, 17 april 2019

Versterk je vaardigheden en zelfvertrouwen als opvoeder na een scheiding.

 

 

Versterk je vaardigheden en zelfvertrouwen als opvoeder na een scheiding.

Vind je het moeilijk om de draad weer op te pakken na de scheiding? Om je kind te helpen bij het omgaan met de gevolgen hiervan? Om beter te communiceren met je ex-partner, zodat conflicten zoveel mogelijk worden voorkomen?

Ervaringen delen.

In deze cursus krijg je tips en handvatten waarmee je vervolgens thuis aan de slag kunt gaan. Daarnaast is er tijdens deze cursus ook gelegenheid om je vragen en ervaringen te bespreken met andere gescheiden ouders. Een praktische cursus die je leert positieve oplossingen te vinden en toe te passen voor de dingen waar je bij opvoeden na scheiding tegenaan loopt.

Volg een cursus.

Jeugd en Gezin biedt de cursus ‘Positief Opvoeden voor gescheiden ouders’ aan. Deze cursus bestaat uit vijf wekelijkse bijeenkomsten en enkele weken later een terugkombijeenkomst. Alle bijeenkomsten duren ongeveer 2,5 uur. In de cursus komen verschillende thema’s aan bod bijvoorbeeld: het leren herkennen van emoties, het oplossen van problemen, het hanteren van conflicten en het vinden van een goede balans tussen werk, gezin en ontspanning.

Workshopdata | aanmelden uiterlijk 1 week voorafgaand aan de cursus!

  • •Dinsdag 4-11-18-25 juni en 2 juli 2019 (27 augustus de terugkombijeenkomst)

Tijd: 19.30 – 22.00 uur

Locatie: Edisonstraat 47, 1221 ET Hilversum

Cursusleider: Rebecca Moens en Anke Nieuwenhuizen

Kosten: € 30,00 per persoon per cursus